Heb je een tip voor ons?

We zijn altijd op zoek naar verhalen uit de buurt. Vul dit formulier in, dan gaan wij kijken of jouw item geschikt is voor MagusTV.

Beleef Megen op 14 mei

6 May 2022 om 9:00

 • 

Megen

Beleef Megen op 14 mei

Beleef Megen vindt op zaterdag 14 mei plaats. “Het wordt dé grootste open dag van Megen, waarbij we inzichtelijk maken wat er te doen is in deze stad”, aldus de organisatie.

Op 14 mei kunnen alle Megenaren kennismaken met wel méér dan dertig verenigingen, stichtingen en sportgerelateerde organisaties. Beleef Megen wordt gezien als startpunt voor een langdurige en waardevolle samenwerking tussen alle Megense verenigingen. “Zo zorgen we ervoor dat het rijke verenigingsleven in Megen blijft bestaan en altijd afgestemd is op de behoefte van haar inwoners.” Er zijn demonstraties, er is entertainment, muziek en er staan meer dan 25 informatiekramen. Bezoekers maken tijdens de loterij kans op prijzen. Het evenement vindt van 11.00 tot 16.00 uur plaats op Sportpark Den Heuvel aan de Maasdijk 44. Op de website rksvulysses.nl/beleefmegen staat alle informatie. Daarop volgt ook nog een tijdsoverzicht van de demonstraties en optredens.

Opening Om 11.00 uur is de spectaculaire opening. Caroline van den Heuvel -werkzaam bij de Rabobank- zal om 11.00 uur een fakkel aansteken. Ze geeft deze door aan de verenigingen. “Zo dragen we allemaal samen de fakkel. Daarmee benadrukken we onze samenwerking”, zegt de organisatie. De laatste ontsteekt dan een heus ‘Olympisch vuur’. Heb je vragen over Beleef Megen? Stuur dan een e-mail naar beleefmegen@gmail.com.

Gerelateerde berichten