Heb je een tip voor ons?

We zijn altijd op zoek naar verhalen uit de buurt. Vul dit formulier in, dan gaan wij kijken of jouw item geschikt is voor MagusTV.

Poppenkastvoorstelling in Acropolis Megen

28 Apr 2022 om 11:00

 • 

Megen

Poppenkastvoorstelling in Acropolis Megen

Kom op 7 mei naar de spannende poppenkastvoorstelling over Jan Klaassen en de kroon van de koning. Geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 4 jaar. Koning Bollebuik is zijn kroon kwijt. Hij vraagt aan Jan Klaassen om op zoek te gaan naar de kroon.Maar Jan heeft het al héél druk met het zoeken naar een schat. Hij heeft namelijk een schatkaart gevonden en hoopt een schat te vinden met goud en diamanten. Tijdens zijn zoektocht raakt hij de schatkaart kwijt. Ai, wat dom van Jan Klaassen. Boris Boef heeft de schatkaart gestolen en is nu ook op jacht naar de schat. Met de hulp van agent Snuf komt de schatkaart terug en wordt de schat gevonden, met daarin... Zal de kroon gevonden worden en wat is er aan de hand met heksje Trulala?

Kaartjes kosten €3,50 per persoon en zijn te reserveren door een mail te sturen aan kaartjes.acropolis@gmail.com. Deze kun je voorafgaand aan de voorstelling afhalen en afrekenen.

Aanvang 14.30u, zaal open 14.15u. Kijk voor alle informatie op de website: www.acropolis-megen.nl

Gerelateerde berichten