Heb je een tip voor ons?

We zijn altijd op zoek naar verhalen uit de buurt. Vul dit formulier in, dan gaan wij kijken of jouw item geschikt is voor MagusTV.

Bedenk jij een nieuwe slogan voor Megen?

1 Apr 2022 om 11:45

 • 

Megen

Bedenk jij een nieuwe slogan voor Megen?

Het TIM (Toeristisch Informatiecentrum Megen) is op zoek naar een pakkende slogan onder de noemer “Megen is…”.

TIM wil Megen prominenter op de kaart zetten en dat willen ze doen met een pakkende slogan. Deze moet kort en krachtig duidelijk maken waar Megen voor staat, voor alle inwoners. Zodat zowel jong als oud zich uiteindelijk in de slogan herkent.

Daarom doen ze een beroep op alle inwoners van Megen om met hen mee te denken! Heb je veel met Megen, maar woon je er niet? Ook dan kun je natuurlijk meedoen!

Bij dit artikel vind je een antwoordkaartje. Print dit uit en maak de zin af. Megen is… Zo heb je je eigen slogan bedacht! Vul verder je naam en adres in. Je kunt het kaartje inleveren bij de balie van het TIM in Acropolis.

Ga je liever digitaal aan de slag? Dan kun je de slogan mailen naar slogan@toerismemegen.nl of je kan op de speciale link op de website toerismemegen.nl/megen-is klikken. Je mag meerdere slogans aanleveren.

Je kunt tot en met 31 mei 2022 slogans aanleveren. Daarna gaat een deskundige jury bepalen welke slogan het beste is of TIM de meeste inspiratie oplevert. Voor de winnaar stellen ze een speciaal “Megens” pakket samen. Eventuele vragen kun je ook altijd mailen naar slogan@toerismemegen.nl

Hopelijk doen er veel inwoners mee!

Invulkaartje Megen is.png

Gerelateerde berichten