Heb je een tip voor ons?

We zijn altijd op zoek naar verhalen uit de buurt. Vul dit formulier in, dan gaan wij kijken of jouw item geschikt is voor MagusTV.

Jubileumeditie Kloosterwandeltocht

23 Mar 2022 om 7:30

 • 

Algemeen

Jubileumeditie Kloosterwandeltocht

Na twee eerdere afzeggingen kan de 20ste editie van de Kloosterwandeltocht eindelijk doorgang vinden. Op zondag 3 april wordt de bijzondere tocht uitgezet langs vier kloosters in Megen, Haren en Ravenstein. Langs de route bevinden zich gezellige rustpunten, heerlijk in de natuur of op de dijk. Er zijn verschillende afstanden van 5 kilometer tot 30 kilometer, een mooie training voor de Vierdaagse!

Voor alle deelnemers is er een gratis kopje koffie bij de start. En om de 20ste editie extra feestelijk te maken, ontvangen de eerste 500 deelnemers een aandenken. Bij terugkomst in Megen staat op het Broeder Everardusplein een Foodtruck. En de zusters Clarissen verkopen hun producten van de Vegetarische zuster, hiermee ondersteunen wandelaars het kloosterleven.

Aanmelden kan op de dag zelf bij gemeenschapshuis Acropolis in Megen. Kijk voor alle informatie over inschrijven en parkeren op de website: www.acropolis-megen.nl

Kloosterwandeling-2022_POSTER.jpg

Gerelateerde berichten